Ovidiu Anton reprezinta Romania la Eurovision 2016, in Suedia!!!

Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza primul single “LoveSick”
16/11/2015
Alex Baroc, sezon de exceptie la Vocea Romaniei 2016
14/09/2016

Ovidiu Anton reprezinta Romania la Eurovision 2016, in Suedia!!!

Ovidiu Anton a castigat Selectia Nationala Eurovision 2016 si va reprezenta Romania la Stocholm, in Suedia. Bafta Ovidiu!!! Te sunstine o tara intreaga!!

Ovidiu Anton va reprezenta Romania la Eurovision cu piesa “Moment of Silence“, dupa ce a castigat Selectia Nationala a competitiei de la Baia Mare.

Ovidiu Anton a declarat, la finalul Selectiei Nationale, ca piesa lui nu este una comemorativa, pentru victimele din Colectiv, ci este o melodie “pentru cei care sunt astazi aici”.

Exista niste limite pe care nu cred ca este cazul sa le trecem, exista niste lucruri care se simt fara a fi cazul de a le spune. Piesa mea nu este o piesa comemorativa. Piesa mea este pentru cei care sunt astazi aici“, a declarat Ovidiu dupa show.

Ovidiu Anton a castigat, duminica seara, Selectia Nationala Eurovision, primind 6.585 de voturi din partea publicului. “Ma bucur ca am reusit sa castig fara sa apelez la senzational“, a spus el.

Ovidiu Anton a marturisit ca aceasta este a cincea oara cand participa la Selectia Nationala Eurovision.

Ovidiu despre “Moment of Silence“:

Moment of Silence este o piesa pe care am scris-o cand toata lumea era in strada, la protestele de dupa Colectiv“.

Moment of Silence este o piesa din suflet pentru suflete“.

E o piesa pentru toti oamenii, care trebuie sa isi aminteasca inca o data ca suntem singurii stapani pe vietile noastre, ca nimeni nu are dreptul sa foloseasca sufletele noastre pentru a obtine interese obscure. Trebuie sa ne amintim ca noi contam, trebuie sa luptam impreuna pentru ce e al nostru, pentru adevar“, a adaugat solistul.

In finala Eurovision Romania 2016, publicul a fost singurul care a ales reprezentantul pentru scena de la Stockholm, prin televot.

Bafta Ovidiu!!! Te sunstine o tara intreaga!!

Ovidiu Anton - Moment of Silence (Finala Eurovision Romania 2016)

Lasă un răspuns