Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

Formatie Evenimente, Formatii Evenimente

Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

Select Music Band este o formatie de evenimente (formatie evenimente) specializata in prestatii artistice la nunti, botezuri, aniversari, petreceri private sau corporate, dineuri, receptii, concerte si alte show-uri live.

Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

Select Music Band este una dintre cele mai solicitate formatii de evenimente (formatii evenimente) din sectorul de evenimente private din Bucuresti si din Romania.

Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

Repertoriul muzical variat face din Select Music Band o formatie de evenimente (formatie evenimente) versatila, care se poate adapta oricarui tip de eveniment. Repertoriul nostru include muzica populara românească, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, muzica pop, muzica dance, muzica rock’n’roll, muzica latino, muzica greceasca, muzica machedoneasca, muzica arabeasca, muzica lautareasca, romante, tangouri celebre, valsuri, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele.

Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

Pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie cu adevarat special, apelati la Select Music Band, o formatie evenimente cu experienta si cu un repertoriu muzical total, care va transforma evenimentul dumneavoastra intr-un spectacol memorabil, de neuitat!

Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

Formatia de evenimente Select Music Band are placerea de a se deplasa in toata tara pentru a va fi alaturi la evenimentele pe care le organizati.

Noutati Formatie Evenimente & Formatii Evenimente

20/06/2013

Pareri despre Select Music Band

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de evenimente la ora actuala din Bucuresti si Romania...
23/06/2017

Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza noul single „Rock Your Body”

Alina Dogaru, aka Ally, lanseaza single-ul "Rock Your Body", un pop-funk, pozitiv, cu good vibes, care te invita la dans. "Rock You Body" este al doilea single lansat de catre concurenta sezonului numarul 4 de la Vocea Romaniei. Piesa este compusa de catre Andrei Ganea si Ally, iar videoclipul, in mood-ul piesei, cu dans si buna dispozitie, este regizat de iRonic...
10/05/2017

Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”

Daca este primavara, dragostea pluteste in aer, dupa cum o spune chiar frumoasa Miriam, in cel mai recent single al sau "Walk Away From Me". Single-ul este compus de catre Serban Cazan si Ioana Sihota, iar videoclipul...

Informatii & Rezervari | 0766 691 367 | 0723 378 302 | contact@selectmusicband.ro