Muzica Nunta, Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

Muzica Nunta, Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

Muzica de nunta este acea muzica cantata la petrecerile de nunta, incluzind ceremoniile si festivitatile de dinainte si de dupa eveniment. Muzica pentru nunta poate fi interpretata live (muzica nunta live) de catre instrumentisti si/sau solisti vocali sau se pot folosi cantece pre-inregistrate, in functie de formatul petrecerii de nunta sau de traditiile asociate cu trasaturile culturale si cu dorintele cuplului de miri.

Muzica Nunta, Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

Muzica de nunta poate fi folosita pentru a anunta sosirea participantilor la nunta, asa cum este ceremonialul miresei. De peste 100 de ani, in majoritatea culturilor occidentale, cel mai popular cantec pentru marsul de nunta al miresei este „Here Comes The Bride” din opera Lohengrin (1850) de Richard Wagner.

In Romania, marsul de nunta este mai putin popular. Majoritatea cuplurilor prefera muzica de nunta moderna, muzica populara de nunta sau un taraf de nunta (lautari nunta), care sa anime atmosfera inainte si dupa Cununia Religioasa.

Muzica Nunta, Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

Deasemenea, muzica pentru nunta poate fi folosita si inainte si dupa Cununia Civila, printre preferintele mirilor fiind muzica de nunta live, muzica populara de nunta sau un taraf de nunta, lautari de nunta, care vor canta live pentru cei prezenti la cununie.

Dupa ceremonialul casatoriei, are loc petrecerea de nunta. Muzica de nunta de calitate nu poate lipsi de la nici o petrecere de nunta. Muzica de nunta live este preferata de majoritatea mirilor. O formatie de nunta (formatie nunta) care sa presteze un show live de calitate, va insufleti nunta dvs. si va ramane in memoria nuntasilor dupa eveniment.

Muzica Nunta, Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

La noi in tara, preferintele mirilor in materie de muzica de nunta (muzica pentru nunta) sunt variate. In mediul urban, mirii prefera muzica de nunta moderna, melodii celebre din repertoriul autohton si international, slagare nemuritoare de dragoste, in ritmurile si in versurile carora mirii isi regasesc propria poveste de dragoste.

Muzica populara de nunta este si ea in topul preferintelor nuntasilor din Romania, in special in mediu rural dar si in cel urban, ritmurile populare fiind asociate cu traditiile romanesti si cu voia buna, specifice poporului nostru.

Muzica Nunta, Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

Muzica instrumentala live este la randul sau apreciata si indragita la petrecerile de nunta. Fie ca este vorba de orchestra de nunta (orchestra nunta), taraf de nunta (taraf nunta) sau lautari de nunta (lautari nunta), instrumentistii romani sunt adevarati maestrii ai instrumentelor muzicale, oferind prestatii live de exceptie!

Noutati Muzica Nunta Live, Muzica de Nunta & Muzica pentru Nunta

20/06/2013

Pareri despre Select Music Band

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute formatii de evenimente din Romania ...
23/06/2017

Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza noul single „Rock Your Body”

Alina Dogaru, aka Ally, lanseaza single-ul "Rock Your Body", un pop-funk, pozitiv, cu good vibes, care te invita la dans. "Rock You Body" este al doilea single lansat de catre concurenta sezonului numarul 4 de la Vocea Romaniei ...
10/05/2017

Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”

Daca este primavara, dragostea pluteste in aer, dupa cum o spune chiar frumoasa Miriam, in cel mai recent single al sau "Walk Away From Me". Single-ul este compus de catre Serban Cazan si Ioana Sihota, iar videoclipul ...

Informatii & Rezervari | 0766 691 367 | 0723 378 302 | contact@selectmusicband.ro