Andra Matei isi lanseaza primul album „Moldovioara, scump pamant” – Formatie Nunta ❤️ Select Music Band | Formatii Nunta | Formatie Nunti | Formatii Nunti | Muzica Nunta | Band Nunta | Formatie Evenimente
Miryam participa la Eurovision Romania 2017 cu piesa „Escape”
09/02/2017
Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”
10/05/2017

Andra Matei isi lanseaza primul album „Moldovioara, scump pamant”

Tânăra interpretă de folclor Andra Matei și-a văzut visul devenit realitate. Chiar dacă are doar 24 de ani, a reușit să câștige până acum șase trofee și trei premii foarte importante la marile festivaluri de folclor din țară. Iar, de curând, a apărut și primul ei album muzical, înregistrat cu Orchestra Lăutarii din Chișinău, intitulat sugestiv „Moldovioară, scump pămănt„. Pentru a afla detalii despre acest album, cât și care sunt planurile ei de viitor, urmăriți interviul de mai jos:

Câte melodii conține și de cât timp ai început să lucrezi la acest album?
Andra Matei: Albumul conține 20 de melodii si am început să lucrez la el de un an si jumătate.

Cu cine ai colaborat la realizarea acestul album?
Andra Matei: La scrierea textelor am colaborat cu doamnele Mariana Honceru, Maria Macovei si cu domnul Marcel Piticari, iar câteva sunt culese din caietele de notițe ale celebrei interprete Maria Bararu si mi-au fost puse la dispoziție de fiica ei, Mihaela Simion. Linile melodice sunt scrise de compozitorul si dirijorul ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava, Răzvan Mitoceanu, de fostul dirijor al aceluiași ansamblu, maestrul Viorel Leancă, cât si de doamna profesoară Maria Macovei.

Cui i se adresează acest album si care e melodia ta preferată?
Andra Matei: Acest album se adresează publicului larg, iubitor de folclor si de muzică populară. Nu am o melodie preferată, toate 20 de melodii îmi sunt dragi pentru că am pus mult suflet în a le interpreta și a le aduce în fața publicului cât mai atutentice.

Urmează să faci și o lansare oficială a albumului?
Andra Matei: Da, categoric, urmează sa fac și o lansare oficială a acestui album, dar momentan suntem în post si nu se cade, însă după ce ieșim din post o să mă ocup de organizarea unui eveniment de lansare.

De unde va putea fi procurat albumul?
Andra Matei: Albumul va putea fi procurat din magazinele de profil, din câteva lanțuri de benzinării, cât si online de pe www.cdmagic.ro. Sper ca în câteva săptămâni sa ajungă în cât mai multe orașe din țară. Totodată, albumul va fi disponibil în câteva luni și în aplicațiile online: ITunes, Deezer, Zonga, Amazon, Google Play etc..

Ce planuri de viitor ai?
Andra Matei: Planurile de viitor sunt numeroase: în primul rând să promovez cât mai mult albumul, ca sa ajungă la sufletele oamenilor; în al doilea rând să îmi termin masteratul început la Universitatea din București, Facultatea de Litere, specializarea Etnologie, Antropologie culturală și folclor; iar în al treilea rând poate chiar să dau naștere unui copilaș.

SURSA: fiipopular.com

Mai multe despre Andra Matei pe:
Facebook: facebook.com/AndraIoanaMatei

Andra Matei - Moldovioara, scump pamant videoclip 2017

Galerie Foto

Lasă un răspuns