Muzica Populara Nunta

Muzica Populara Nunta

Muzica Populara Nunta

Alaturi de multe altele, omul se diferentiaza de celelalte vietuitoare si prin capacitatea sa de a simti muzica ca pe propriul ego. Muzica este puntea de legatura dintre trecut, prezent si viitor, este limba sufletului mult superioara fata de limba vorbita prin mesajul local sau universal pe care-l poarta. Fiecare popor isi povesteste prin muzica nationala trecutul, asa cum a fost trait el de inaintasii sai. Nu face exceptie nici muzica populara romaneasca care prin diversitate ne ofera, cu o limpezime fara de tagada, trecutul trait de semenii nostrii.

Muzica Populara Nunta

Cantecul arhaic romanesc ne vorbeste de greutatile vremurilor trecute, despre idealurile, visele, nedreptatile si suferintele strabunilor nostrii care au fost mai tot timpul asupriti de cotropitori. Atunci, cand romanul isi lasa truda la voia intamplarii si fugea din fata invadatorilor in munti si paduri, a simtit nevoia sa-si spuna oful. Si cum putea sa o faca altfel decat prin cantec?… Si din suferinta acestor oameni a izvorat doina. In ea si-au plans durerile, in ea si-au pus dorul libertati si unirii, in ea si-au pus dorul de mosie.

Muzica Populara Nunta

Dar dupa ce vremurile grele treceau, dupa ce navalitorii plecau de pe pamantul lor, pacea si linistea se asternea. Atunci, intr-un moment de neasuprire, in sufletele romanilor se asternea armonia si lua nastere veselia prin care mai uitau de greutatile vietii de zi cu zi. Asa au luat nastere dansurile populare, sarbele si horele, care te fac, fie ca vrei fie ca nu vrei, sa tresari si sa iti vina sa bati pamantul sub picior.

Muzica Populara Nunta

Muzica populara insoteste romanul in toate momentele importante ale vietii sale. Momentul nuntii, al uniunii dintre miri in fata semenilor si a lui Dumnezeu este un moment de mare bucurie, de petrecere si de sarbatoare. Muzica populara de nunta canta si imbratiseaza dragostea dintre oameni iar nunta este vazuta ca fiind apogeul, incununarea acestei iubirii.

In muzica populara citim trecutul nostru care ne roaga sa nu-l uitam si sa ii oferim o raza de speranta si lumina. Cu bune si cu rele trecutul este al nostru si al urmasilor nostri. Azi, poate mai mult ca oricand, se incearca sa se dea uitarii muzica noastra traditionala. Este de datoria noastra sa respectam si promovam muzica traditionala romaneasca, folclorul autentic romanesc.

Muzica Populara Nunta

Select Music Band este o formatie nunta care are in componenta sa interpreti ai muzicii populare romanesti de mare valoare, precum Ruxandra Pitulice, Izabela Tomita, Marian Hagiu, Ionela Stancioi, Vasilica Bordianu, Ancuta Corlatan, Alin Trocan, dar si instrumentisti talentati si consacrati, cum ar fi tambalistul Costel Pandelescu, unul din cei mai apreciati din Romania, care canta si alaturi de distinsul „Maestru al Naiului” Gheorghe Zamfir in nenumarate reprezentatii, precum si alaturi de multe voci cunoscute ale folclorului romanesc.

Pentru iubitorii folclorului romanesc de calitate, pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa asculte si sa petreaca pe muzica populara la nunta lor, formatia de nunta Select Music Band este alegerea ideala!

Galerie Foto Muzica Populara Nunta

Noutati Muzica Populara Nunta

20/06/2013

Pareri despre Select Music Band

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute formatii de evenimente din Romania ...
23/06/2017

Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza noul single „Rock Your Body”

Alina Dogaru, aka Ally, lanseaza single-ul "Rock Your Body", un pop-funk, pozitiv, cu good vibes, care te invita la dans. "Rock You Body" este al doilea single lansat de catre concurenta sezonului numarul 4 de la Vocea Romaniei ...
10/05/2017

Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”

Daca este primavara, dragostea pluteste in aer, dupa cum o spune chiar frumoasa Miriam, in cel mai recent single al sau "Walk Away From Me". Single-ul este compus de catre Serban Cazan si Ioana Sihota, iar videoclipul ...

Informatii & Rezervari | 0766 691 367 | 0723 378 302 | contact@selectmusicband.ro