Despre Select Music Band | Formatie Nunta

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta, formatii de evenimente la ora actuala din Bucuresti si Romania. Repertoriul extrem de variat (muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca, manele si altele) face ca succesul petrecerii sa fie 100% garantat. Calitatea muzicii este data in primul rand de valoarea incontestabila a instrumentistilor si solistilor vocali, dar si de sonorizarile super performante folosite in cadrul evenimentelor.

Numarul mare de evenimente anuale, numarul mare de aprecieri din partea clientilor nostri, seriozitatea si profesionalismul cu care se desfasoara fiecare eveniment, dar mai ales varietatea programului, care este unic pe piata romaneasca in acest moment, pozitioneaza SELECT MUSIC BAND pe locul 1 in topul formatiilor pentru evenimente live din Romania.

lasere nunta lumini nunta show laser nunta
cea mai buna formatie nunta

Avand in componenta sa solisti de exceptie si instrumentisti de mare valoare, SELECT MUSIC BAND a crescut de la an la an, ajungand sa se bucure in prezent de o larga apreciere si notorietate. Membrii band-ului nostru creaza o atmosfera minunata si bucura sufletele oamenilor prin prestatiile lor, prin felul lor de a se face placuti publicului.

Privind in urma cu nostalgie si recunostinta, nu avem cum sa nu ii enumeram pe cei care, prin talentul si munca lor, au pus bazele band-ului de succes de astazi. Din „vechea garda” a SELECT MUSIC BAND fac parte solisti deja consacrati precum Miryam, Ruxandra Pitulice, Ovidiu Anton, Marian Hagiu, Vasilica Bordianu, Alin Trocan, Alina Dogaru si altii. In anii 2012 si 2013 s-au alaturat formatiei instrumentisti si solisti de valoare. Unul din instrumentistii importanti ai SELECT MUSIC BAND este tambalistul Luis Iordache, unul din cei mai apreciati tambalisti din Romania, care a cantat alaturi de multe voci cunoscute ale folclorului romanesc.

Afla mai multe despre FORMATIE NUNTA | MUZICA NUNTA

Alexandru Baroc, o voce de exceptie a muzicii usoare, si-a mostenit talentul in familie. Andra Matei este o tanara interpreta de muzica populara din zona Sucevei, cu un stil extraordinar, care va deveni cu siguranta una din marile voci ale folclorului din partile Moldovei. Ramsis Abou Ainain este un talentat solist de muzica usoara, cu o voce incredibila, o prezenta scenica impecabila si un repertoriu extreme de variat. Ionela Stancioi este o interpreta cu o voce extraordinara, care poate interpreta cu usurinta folclor din mai multe zone ale tarii. Neonela Duplei este o aparitie senzuala, o solista care interpreteaza la fel de bine si muzica popolara dar si muzica usoara internationala.

Doi din cei mai buni naisti din Romania, Gheorghe Rizea si Raducu Vasile, componenti ai SELECT MUSIC BAND, va vor incanta alaturi de alti instrumentisti de valoare cu un program de virtuozitate instrumentala de mare exceptie.

alege formatie nunta
show nunta dansatori nunta animatori nunta

De-a lungul timpului, band-ul nostru a avut placerea de a participa la evenimente organizate in cele mai importante si exclusiviste locatii din Bucuresti si din tara: Militari Residence Ballroom, Aristocrat, Ambasador, Howard&Johnson, Park Hotel, Ramada, Marriott, Intercontinental, Presidential Ballroom, Imperial Ballroom, Alexander Hotel, Hotel Marchall, Radison, Hilton, Pheonicia, Hotel Caro, Riviera, Empire Events, Rin Grand Hotel, Metropolitan Hall, Jubile, Ambery Hall, Press House Ballroom, Du Mariage, Pheonix Cernica, Palatul Ghica, Palatul Bragadiru, Palatul Stirbei, Palatul Snagov, Green City Restaurant, Complex Belvedere Clinceni si multe altele.

Artisti talentati si consacrati, cu voci de exceptie si repertorii variate, instrumentisti profesionisti, dansatori, coregrafii si costumatii originale, sonorizari de ultima generatie, jocuri de lumini si lasere, toate aceste ingrediente creaza reteta unui show live antrenant si complet. Pentru nunti, botezuri si evenimente de neuitat, aveti nevoie de SELECT MUSIC BAND!

Artistii Select Music Band | Formatie Nunti