Muzica Nunta

Muzica Nunta

Muzica Nunta

Muzica pentru nunta este unul din secretele unei petreceri de nunta reusite!

Din acest motiv, muzica de nunta reprezinta unul dintre aspectele asupra caruia viitorii miri trebuie să se aplece cu atentie. Muzica de nunta trebuie sa fie în concordanta cu spatiul in care va avea loc petrecerea de nunta. De aceea, este important să stabiliți din timp repertoriul de nunta care va anima atmosfera din seara nunții.

Alaturi de preferințele viitorilor miri în materie de muzica de nunta, este recomandat a se tine cont și de preferințele invitaților la nunta în funcție de vârsta, apartenența etnică, nivel social, etc., pentru a crea astfel un eveniment pe gustul tuturor.

Muzica Nunta

Muzica de nunta (repertoriul de nunta) trebuie să cuprinda momente unice, care să fie in concordanță cu așteptările invitaților, dar si momente inedite, care sa surprinda invitatii prin originalitate. Avand in componenta sa solisti de exceptie si instrumentisti de mare valoare, band-ul de nunta SELECT MUSIC BAND este o referinta in materie de originalitate muzicala, avand un repertoriu variat si capacitatea de a improviza instrumente muzicale inedite.

Muzica de nunta trebuie sincronizata cu diferitele momente ale petrecerii de nunta: primirea invitatilor, dansul mirilor, servirea preparatelor culinare, tăierea tortului si asa mai departe.

Muzica Nunta

Select Music Band este o formatie de nunta specializata pe muzica live pentru nunta, compusa din interpreti vocali, instrumentisti si animatori profesionisti, capabili sa creeze o atmosfera desavarsita si sa ofere prestatii live de exceptie.

Programul muzical oferit de Select Music Band (formatie nunta) include muzica de nunta din toate genurile și este adaptat fiecărui moment din desfasurarea evenimentului dumneavoastră. Programul muzical include echipamentele de sonorizare necesare. La cerere, va punem la dispozitie jocuri de lumini si lasere sau animatie profesionista.

Muzica Nunta

Orchestra pentru nunta Select Music Band va pune la dispozitie o gama larga de pachete de muzica de nunta care acoperă o gama larga de gusturi si preferinte in materie de muzica pentru nunta.

In functie de pachetul de muzica de nunta ales, orchestra de nunta Select Music Band se poate diviza in diverse formule de solisti de nunta si instrumentisti pentru nunta, la care se pot adauga DJ pentru nunta, dansatori nunta, animatori nunta sau magicieni nunta.

Muzica Nunta

Un alt element important pentru o prestatie muzicala desavarsita il reprezinta instrumentele muzicale, adaptate genului de muzica de nunta pe care il alegeti. Numarul și diversitatea instrumentelor sporesc calitatea si originalitatea prestatiei muzicale.

Este important sa mentionam urmatorul fapt: Cu cat numarul de artisti din componenta formatiei de nunta Select Music Band este mai mare, cu atat prestatia muzicala live, armonia sonora si imaginea evenimentului sporesc.

Galerie Foto Muzica Nunta

Noutati Muzica Nunta

20/06/2013

Pareri despre Select Music Band

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute formatii de evenimente din Romania ...
23/06/2017

Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza noul single „Rock Your Body”

Alina Dogaru, aka Ally, lanseaza single-ul "Rock Your Body", un pop-funk, pozitiv, cu good vibes, care te invita la dans. "Rock You Body" este al doilea single lansat de catre concurenta sezonului numarul 4 de la Vocea Romaniei ...
10/05/2017

Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”

Daca este primavara, dragostea pluteste in aer, dupa cum o spune chiar frumoasa Miriam, in cel mai recent single al sau "Walk Away From Me". Single-ul este compus de catre Serban Cazan si Ioana Sihota, iar videoclipul ...

Informatii & Rezervari | 0766 691 367 | 0723 378 302 | contact@selectmusicband.ro