Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me” – Formatie Nunta ❤️ Select Music Band | Formatii Nunta | Formatie Nunti | Formatii Nunti | Muzica Nunta | Band Nunta | Formatie Evenimente
Andra Matei isi lanseaza primul album „Moldovioara, scump pamant”
15/04/2017
Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza noul single „Rock Your Body”
23/06/2017

Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”

Daca este primavara, dragostea pluteste in aer, dupa cum o spune chiar frumoasa Miryam, in cel mai recent single al sau „Walk Away From Me„.

Single-ul este compus de catre Serban Cazan si Ioana Sihota, iar videoclipul, povestea primilor fiori ai dragostei, este regizat de catre Anthony Icuagu si a fost filmat pe parcursul a 12 ore.

Am fost in studio la Hahaha Production, unde m-am intalnit cu Serban Cazan, unul dintre cei mai buni producatori de pe piata muzicala din Romania, dupa parerea mea si nu numai. Mi-a aratat cateva piese printre care si ‘Walk Away From Me’. Am zis ‘waw!’. Mi-a placut de la prima auditie. Am intrat in studio si in maxim 2 ore piesa a fost gata. L-am intrebat apoi despre cativa regizori pentru clip si asa am ajuns la Anthony Icuagu. Un tip absolut cool! La filmari m-am simtit extraordinar, chiar daca a fost foarte frig. Echipa a fost fantastica, de la DOP, styling, dansator, pana la regizor. Locatia a fost super interesanta, s-a filmat pe un domeniu foarte mare, intr-un conac vechi, cu piscina, pe malul unui lac„, spune Miryam.

Miryam - Walk Away From Me (Official Video)

Absolventa a Universitatii de de Arta George Enescu, Iasi, specializarea vioară, compozitie jazz si muzica usoara, Miryam este o prezenta exotica in muzica romaneasca. In anul 2006, artista debuteaza in cariera solo, iar in paralel este profesor de canto muzica usoara, la Palatul National al Copiilor. Aflata in plina ascensiune, Miryam lanseaza piesa „Bounce„, alaturi de Magic Juice, piesa a carei succes depaseste granitele Romaniei. Ulterior, artista lanseaza mai multe piese cunoscute, precum „Don’t Stop„, „Prada” sau „You’re Not Alone„.

Mai multe despre Miryam pe:
Facebook: facebook.com/Miriamoficial.ro
Youtube: youtube.com/user/MiryamOfficial

Galerie Foto de la filmarile videoclipului

Lasă un răspuns