Formatie Nunti

Formatie Nunti

Formatie Nunti

„Cum sa alegem cea mai potrivita formatie nunta pentru petrecerea noastra?”

Este una din intrebarile cu care multe perechi de miri se confrunta in momentul in care se decid sa isi uneasca destinele…

Raspunsul nostru este, desigur, Select Music Band, cea mai buna formatie nunti din Bucuresti si Romania!

Iata si cateva argumente care va vor convinge!

Formatie Nunti

1. Select Music Band este o formatie nunta de traditie in Romania, acumulata de-a lungul trecerii anilor, ajungand sa ne bucuram in prezent de o larga apreciere si notorietate.

2. Select Music Band este o formatie nunti experimentata, avand in portofoliul nostru un numar mare de evenimente anuale si bucurandu-ne de aprecierile unanime ale clientilor nostrii, carora le multumim pe aceasta cale!

Formatie Nunti

3. Select Music Band este o formatie nunta polivalenta, participam la orice tip de evenimente private: nunti, botezuri, dineuri, aniversari, petreceri corporate, receptii si altele.

4. Select Music Band este o formatie nunti completa, avem in componenta noastra solisti de exceptie si instrumentisti de mare valoare, ale caror prestatii live sunt remarcabile!

Formatie Nunti

5. Select Music Band este o formatie nunta cu un repertoriu extrem de variat: muzica populara romaneasca, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, muzica greceasca, muzica machedoneasca, muzica lautareasca, romante, tangouri celebre, valsuri, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele, astfel succesul petrecerii dvs. este 100% garantat.

6. Select Music Band este o formatie nunti cu un show live complet, pe langa muzica live de calitate show-urile noastre cuprind dansatori, animatori, coregrafii si costumatii originale, jocuri de lumini si lasere, magicieni si multe alte surprize!

Formatie Nunti

7. Select Music Band este o formatie nunta care se aude foarte bine! 🙂 Acest fapt se datoreaza sonorizarilor super performante pe care le folosim in cadrul evenimentelor, care creaza o atmosfera electrizanta si ofera o mare acuratete sunetului muzical.

Galerie Foto Formatie Nunti

Noutati Formatie Nunti

20/06/2013

Pareri despre Select Music Band

SELECT MUSIC BAND sustine show-uri muzicale la diverse evenimente private (nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute formatii de evenimente din Romania ...
23/06/2017

Alina Dogaru aka Ally isi lanseaza noul single „Rock Your Body”

Alina Dogaru, aka Ally, lanseaza single-ul "Rock Your Body", un pop-funk, pozitiv, cu good vibes, care te invita la dans. "Rock You Body" este al doilea single lansat de catre concurenta sezonului numarul 4 de la Vocea Romaniei ...
10/05/2017

Miryam lanseaza single-ul „Walk Away From Me”

Daca este primavara, dragostea pluteste in aer, dupa cum o spune chiar frumoasa Miriam, in cel mai recent single al sau "Walk Away From Me". Single-ul este compus de catre Serban Cazan si Ioana Sihota, iar videoclipul ...

Informatii & Rezervari | 0766 691 367 | 0723 378 302 | contact@selectmusicband.ro