Formatie pentru Evenimente – Formatie Nunta ❤️ Select Music Band | Formatii Nunta | Formatie Nunti | Formatii Nunti | Muzica Nunta | Band Nunta | Formatie Evenimente
Muzica de Nunta
20/02/2014
Muzica Nunta Bucuresti
15/03/2014

Select Music Band este o formatie de evenimente (formatie evenimente) specializata in prestatii artistice la nunti, botezuri, aniversari, petreceri private sau corporate, dineuri, receptii, concerte si alte show-uri live.

Select Music Band este una dintre cele mai solicitate formatii de evenimente (formatii evenimente) din sectorul de evenimente private din Bucuresti si din Romania.

Repertoriul muzical variat face din Select Music Band o formatie de evenimente (formatie evenimente) versatila, care se poate adapta oricarui tip de eveniment. Repertoriul nostru include muzica populara românească, muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca, muzica usoara internationala, muzica pop, muzica dance, muzica rock’n’roll, muzica latino, muzica greceasca, muzica machedoneasca, muzica arabeasca, muzica lautareasca, romante, tangouri celebre, valsuri, cover-uri dupa piese celebre romanesti sau internationale si multe altele.

Pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie cu adevarat special, apelati la Select Music Band, o formatie evenimente cu experienta si cu un repertoriu muzical total, care va transforma evenimentul dumneavoastra intr-un spectacol memorabil, de neuitat!

Formatia de evenimente Select Music Band are placerea de a se deplasa in toata tara pentru a va fi alaturi la evenimentele pe care le organizati.

Lasă un răspuns